foto marques calderes 02

 

El pellet és un producte natural, fabricat a partir de la compactació de subproductes de serradora com ara serradures, encenalls, etc. Aquest procés de compactació dóna com a resultat un producte densificat, i això fa que incrementi el poder calorífic del pellet.

Per tal que el pellet doni un alt poder calorífic, cal que la matèria prima sigui seca i que no inclogui altres productes com ara pintures, vernissos, coles, melamines, etc. Aquests productes emeten molts gasos a l'atmosfera i fan baixar el poder calorífic del pellet a més de provocar averies a les calderes i estufes.

El pellet que Servei 1 distribueix, ha obtingut la màxima certificació europea Enplus A1 de mans de la "Asociación Española de Normalización y Certificación" (AENOR), assegurant així la màxima qualitat del producte. Per mantenir aquesta qualitat, el pellet ha de tenir unes característiques tècniques òptimes. Aquestes són:

 

CARACTERÍSTIQUES PELLET DE FUSTA

Diàmetre

6 mm

Llargada

1-3 cm

Humitat

lt; 10 %

Poder Calorífic Inferior (P.C.I.)

gt; 4.4 kw

Cendres

< 0.7 %

Densitat

650 kg m3

Duresa

> 98 %

Contingut en pols

< 2.5 %

Contingut en Clor

< 0.02 %

Contingut en Nitrogen

< 0.3 %

Contingut en Sofre

< 0.05 %

 

Formats de venda:

- Granel: és el format ideal per a consums alts (cases grans, piscines, residències, hotels, etc). Es distribueix directament des de fàbrica fins al client final mitjançant camió pressuritzat, camió banyera, etc...depenent del sistema d'alimentació que tingui el client.

- Sacs 15kg: Format pensat per estufes i calderes amb alimentació manual. Fàcil maneig i emmagatzematge.

 

pillet

Amb la voluntat de donar un servei integral, Servei 1 també distribueix estufes i calderes de biomassa. Sempre mantenint uns paràmetres de qualitat, Servei 1 treballa amb Herz i Thermorossi, dos dels fabricants de calderes i estufes de biomassa amb solvència contrastada durant anys en el sector.

És imprescindible saber que una bona caldera i/o estufa ha de funcionar amb un bon combustible i que un bon combustible rendeix millor amb una bona caldera.

 

logo en plus